Velkommen til Utsikten barnehage

Utsikten Barnehage er en foreldre-eid barnehage som ligger like ved skogkanten på Reistad i Lier. Vi legger vekt på et sunt kosthold, friluftsliv, og en Reggio Emilia inspirert tilnærming til barn og barndommen.

"Det man hører glemmer man, det man ser husker man, det man gjør forstår man"
- Loris Malaguzzi -

Utsikten Barnehage holder til i rolige omgivelser på toppen av Lierbakkene, på Reistad i Lier. Skogen er vår nærmeste nabo.

Nærhet til skog gir oss utallige muligheter for kreativ lek og utfoldelse i naturen. Vi har to leirplasser med lavvo og militærtelt, en aktivitetsløype og flotte turområder like i nærheten. Barnehagens uteområde består av mye naturtomt med klatregrotte, Tarzan løype, leke hus, husker, sandkasse og akebakke.

Det er opp til 70 barn på huset, fordelt på 4 avdelinger.

Avdelingene har store og lyse rom som benyttes til varierte aktiviteter og fremmer bevegelsesglede, og mulighet for læring og mestring.

Barnehagen har fokus på sunt kosthold, har egen kokk/kjøkkenansvarlig på huset og serverer grøt og varme måltider flere ganger i uken.

Personalet er en engasjert, glad og dyktig gjeng som vet å bruke hverandres positive sider.

Vi holder åpent hele året, bortsett fra fem plandager, helligdager og de to siste ukene i juli.